fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

HR – Train IT!

HR,

Welcome to public speaking! Incepe drumul tau in public speaking cu Train It! – powered by Speakings HR Community: un eveniment-antrenament, intr-un cadru de invatare prietenos si relaxat.

Cine a spus ca public speaking-ul tine de talent, s-a inselat. Vei descoperi la Train It! – powered by Speakings HR Community ca orice discurs are in spate algoritmi bine definiti si ca practica te sustine sa devii speaker-ul pe care toata lumea il aplauda si il tine minte la final.

De ce sa vii:
• Pentru ca nu e suficient sa ai idei bune – conteaza la fel de mult sa stii sa le prezinti intr-un mod care rezoneaza cu audienta ta
• Pentru ca public speaking-ul este un instrument excelent prin care devii un lider in organizatia ta si in industria in care activezi
• Pentru ca orice abilitate se exerseaza mai bine in contexte fara miza – nu lasa ca un discurs important, care iti poate influenta cariera, sa fie primul tau speech – pregateste-te de acum pentru acel moment
• Vei primi feedback personalizat și idei de îmbunătățire pe care le poți aplica imediat
• Vei descoperi o comunitate caldă și unită, care oferă feedback cu generozitate și atenție

Așadar, te asteptam la Train it! – powered by Speakings HR Community. Pentru ca august este o lună a relaxarii, te invitam sa gatim impreuna la Culinaryon si apoi sa prezentam printr-un discurs ceea am gatit. Combinam distractia cu invatarea si cu mancarea delicioasa!

Agenda evenimentului:
18:00: Registration & Networking
18:30: Welcome!
19:00: Train It!
21:15: Wrap-Up!
21:40: Next steps

Train It! face parte din calatoria Speakings HR Community si este primul din cei 3 pasi ganditi pentru ca tu, ca specialist în HR, sa devii un vorbitor captivant, cu speech-uri de impact in organizatia ta si in industria de HR:

1. Train It! – antrenamente lunare de public speaking (care s-a numit pana acum – HR, ai cuvantul!)
2. Share It! – primul moment de expunere in comunitate, intr-un eveniment cu discursuri exersate anterior la Train It! (care s-a numit pana acum HR Talks)
3. Stage It! – momentul in care urci pe scena Speakings HR Edition si reprezinti compania la care lucrezi, in fata unei audiente de 200 de persoane

Următoarea editie Train It! – powered by Speakings HR Community va avea loc pe 6 august de la ora 18 00 la Culinarion – gatim si prezentam tuturor creatia noastra!

Inscrie-te AICI !

DESPRE SPEAKINGS HR COMMUNITY

Dezvoltam HR-ul prin PUBLIC SPEAKING si construim o comunitate de invatare, dedicata abilitatilor esentiale ale actualilor si viitorilor lideri de HR:
* Organizam antrenamente, workshopuri, contexte de practica cu, despre si prin public speaking.
* Descoperim cele mai bune discursuri si le punem in set-up de show la Speakings HR Edition, primul show de public speaking dedicat oamenilor de HR.

DESPRE SPEAKINGS

Speakings dezvolta abilitatile vorbitului in public prin experiente de invatare neconventionala si aduce pe scena un concept unic de eveniment de vorbit in public în România.

By |2019-07-24T16:17:41+03:00July 24th, 2019|Uncategorized|Comments Off on HR – Train IT!

About the Author: