Show2018-10-12T12:00:51+03:00

Primul show de vorbit in public din romania

Descopera un spectacol unic! Este un concurs, dar e si talent show, cu oameni care urca pe scena, intreceri in vorbe, public gata de show, dar si un set de reguli. In 3 ani, am acumulat experienta multor spectacole precum Cupa HR, Cupa Companiilor sau Gala Speakings de sfarsit de an.

Esentialul despre Cupa Corporate

Un studiu derulat la cererea noastra in companii ne-a aratat ca:

  • 1 din 2 romani se teme sa vorbeasca in public
  • 1 din 3 romani se considera insuficient pregatit pentru a se exprima liber in public
  • peste 60% dintre romani au emotii in fata unui public mai mare de 10 persoane
  • 1 din 3 romani considera ca ar avea nevoie de abilitatea de a vorbi in public
  • 1 din 2 romani are convingerea ca nu va fi niciodata capabil sa vorbeasca la un concurs de public speaking

Dupa 6 ani de experienta reala in public speaking cu peste 6500 de cursanti, ne face deosebita placere sa le spunem romanilor ca gresesc sa se teama de vorbitul in public. Oricine poate fi un public speaker. Este vorba de tehnici de relaxare. De abilitati de comunicoare care se pot invata. Si de antrenament.

17 EDITII

450+ DISCURSURI

2700+ SPECTATORI

260+ SPEAKERI

La Cupa Corporate demonstram acest lucru oamenilor din companii. Pe 23 noiembrie, peste 20 de companii urca pe scena in cadrul celei mai mari competitii de public speaking din mediul corporate. Timp de 3 runde, se iau la intrecere in discursuri pregatite dar si spontane, pana cand cel mai bun isi adjuteca trofeul!

Pentru angajati, e un prilej de a invata tehnici de discurs, utile in ordice sedinta si prezentare la client. Pentru manageri, este o ocazie de a se intalni cu oameni din piata. Pentru branduri, o sansa la un plus de vizibilitate. Si, cel mai important, la Cupa Companiilor, fie ca esti pe scena sau un public, ai parte de super entertainment. Garantat!

23 NOIEMBRIE

PESTE 20 DE COMPANII IN FINALA

CLICK AICI: e tot ce trebuie sa faci pentru a inscrie in concurs si un om din compania ta!

Banner Cupa

PARTICIPAREA LA CUPA CORPORATE VINE CU MULTE BENEFICII ATAT PENTRU PARTICIPANTI, CAT SI PENTRU COMPANIE:

  1. Vizibilitate pe tot parcursul competitiei: branding al companiilor participante atat in campania de comunicare, cat si la eveniment;
  2. Networking & Sharing: competitia este o buna oportunitate de a socializa cu persoane din domenii diferite;
  3. Learning: inaintea marelui eveniment, participantii trec printr-o serie de antrenamente care ii ajuta sa se dezvolte si sa capete mai multa incredere in ei;
  4. Mini-teambuilding: fiecare participant poate sa-si formeze o galerie de sustinatori care vor avea la dispozitie diverse materiale de incurajare: tricouri, vuvuzele, tricouri si mese personalizate cu numele companiei;
  5. Engagement: fiecare companie primeste un kit personalizat de comunicare pentru selectia angajatilor, promovarea subiectului sau pentru sustinerea participantului.

AM LUCRAT SI LUCRAM PENTRU ZECI DE COMPANII DIN TOATA TARA