fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

Primul festival de recrutare prin public speaking
pentru companii & studenti.

De ce?

Este un lucru cunoscut faptul ca facultatile din Romania nu le antreneaza tinerilor abilitatile de care au nevoie pentru a avea o cariera de succes, pregatirea fiind mai degraba teoretica. Astfel, abilitatea de a vorbi in public nu este exersata suficient

Misiunea noastra este sa dezvoltam public speakingul in Romania si Romania prin public speaking. Miza show-urilor noastre este crearea unor experiente memorabile, care transmit idei, emotii, conecteaza oamenii și inspira, intr-un timp cat mai scurt, de 3 minute.

Cum ne diferentiem?

OFF stage

Stories about your future
Primul festival de recrutare prin public speaking
pentru companii & studenti.

Sectiunea OFF stage din cadrul SPEAKINGS Universities isi doreste sa creeze o experienta de festival pentru targurile de job. Astfel, renuntam la orice urma de conventional si cream o poveste pentru fiecare zona de activare a companiilor participante.
Noi venim cu povestea si antrenamentul de pitching, iar tu vei putea povesti intr-un mediu friendly si degajat studentilor cum ar putea arata viitorul lor in compania ta.

OFF stage

Extra-optiuni

Alege extra-optiunile la pachetul basic in functie de obiectivele companiei de recrutare & employer branding pentru 2020.

Cere ofertă!Universities HR2020-03-12T16:00:39+02:00
Go to Top