fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4
Corporate Cup2019-10-17T12:17:21+03:00
SPEAKINGS Corporate Cup

Primul concurs de public speaking
pentru companii din Romania.

Vreau sa ma inscriu
Speakings Corporate Cup

SPEAKINGS pune in scena Corporate Cup, primul concurs de public speaking pentru companii din Romania.

Pana in prezent, peste 40 de companii au spus DA provocarii public speaking-ului, peste 40 de speakeri au tinut discursuri, sustinuti de peste 700 de suporteri pasionati ai vorbitului in public.
Pornind de la ideea ca public speaking-ul nu mai este doar un soft skill, ci o abilitate fundamentala pentru orice top-performer,
SPEAKINGS aduce solutia pentru dezvoltarea abilitatilor de prezentare, transpusa intr-o experienta cu si despre companii:
Corporate Cup.

Speakerii intra in terenul unde antrenamentele fac diferenta, se dribleaza printre cuvinte si idei, iar cel mai important premiu consta in fiecare prezentare dusa la bun final fara aaa-uri si emotii, ci cu incredere si o voce puternica.
Speakerii reprezentanti au parte de sesiuni de antrenament de grup si one-to-one oferite de Andrei Dunuta (trainer al abilitatilor de prezentare) pentru a invata sa spuna NU discursurilor lungi si plictisitoare si cel mai curajos ,,DA” pentru dezvoltarea abilitatilor de public speaking.

Speakings Corporate Cup

Pe scena SPEAKINGS, prin cele doua runde de discursuri, speakerii competitiei finalizeaza sesiunile de antrenament si isi contureaza brandul personal intr-un mod inedit.Galeria de sustinatori ai fiecarui speaker sunt cei care anima atmosfera printr-o activitate neconventionala de teambuilding si networking.

Prin vorbitul in public, pe scena Corporate Cup au fost dezbatute diverse teme precum ,,Ce pierzi atunci cand castigi?’’ sau ,,Fairplay-ul in business’’. Urmatoarea tema pe care SPEAKINGS o pune in scena la Corporate Cup 3rd Edition este ,,Storytelling in business’’.

Printre companiile participante la editiile anterioare SPEAKINGS Corporate Cup se numara: UiPath, Samsung, Oracle, Avon Cosmetics Romania, IBM Romania, NN Asigurari de viata, Harman, Happy Tour, Metropolitan Life, Medicover, Banca Transilvania, EY, Sephora Cosmetics Romania, City Grill, Bitdefender, Dodo Pizza, Pepsi, HP Inc si BMW Group România.

Corporate Cup promite o experienta de invatare printr-un show plin de discursuri si o atmosfera de neegalat, nici macar in prelungiri.

Speakings Corporate Cup

24 de companii, precum UiPath, Samsung, Oracle, Avon Cosmetics România, IBM Romania, NN Asigurari de viata, Harman, Happy Tour, Metropolitan Life, Medicover, Banca Transilvania, EY, Sephora Cosmetics Romania, City Grill, Bitdefender, Dodo Pizza, Pepsi, HP Inc si BMW Group România, au acceptat provocarea celei mai neconventionale expuneri in mediul corporate.

Cei 24 de speakeri, ce ocupa functii diverse precum Division Sales Manager, Associate Partner, Communications and Enablement Discipline Leader sau Marketing Manager au spus ,,NU’’ discursurilor plictisitoare si cel mai curajos ,,DA” pentru dezvoltarea abilitatilor fundamentale de public speaking.

Andrei Dunuta si castigatorii editiei trecute:

Locul I, Sorin Sighinas, Oracle
Locul II, Natalia Popa, Dodo Pizza
Locul III, Ana-Maria Domsa, EY

Speakings Corporate Cup

PEOPLE ENGAGEMENT

Cele doua componente:
learning-ul si neconventionalul
sunt îmbinate intr-o
oportunitate ideala de
people engagement
pentru echipa ta.

NETWORKING

Intre colegi,
dar si intre
participanti, profesionisti
din cele 24 de companii
din varii
industrii si domenii.

LEARNING

Cele doua componente:
learning-ul si neconventionalul
sunt îmbinate intr-o
oportunitate ideala de
people engagement
pentru echipa ta.

BRAND AWARENESS

 Intr-o multime covarsitoare de
companii în piata, cele inscrise la
Corporate Cup au parte de expunere
neconventionala in fata unei
audiente relevante pentru
profilul fiecareia.

SPEAKINGS Corporate Cup
Inscrie-te in public
Vreau sa-mi inscriu compania

LEARNING

Participarea la concurs
pentru speaker

Antrenamente de public
speaking pentru concurs

Speakers’ Goodie Bags

EMPLOYER BRANDING
& BRAND AWARENESS

Campanie de comunicare interna.

Campanie media de promovare a
speakerilor si echipei.

Posibilitatea acordarii unor
premii speciale (branduite)
in cadrul tombolei.

PEOPLE
ENGAGEMENT

15 locuri in public
pentru galerie

KIT Galerie
(Fun goodies & activitati
pentru galerie)

Ce include pachetul
de 1500 € ?

Go to Top