fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

Urgente In Public Speaking are orice om de HR!

Urgente In Public Speaking are orice om de HR! Așadar, ne mai prezentăm încă o dată! Noi suntem SPEAKINGS, partenerul HR-ului chiar la tine în telefon.

Imagineaza-ti ca:

 • trebuie sa vinzi un proiect de people engagement in fata echipei
 • trebuie sa prezinti un job la interviu cu un candidat
 • ai o prezentare de sustinut in fata echipei de board chiar maine dimineata si iti doresti sa le captezi atentia de la prima propozitie
 • ai de comunicat o initiativa a companiei tale la o conferinta si nu stii cum sa o pui in valoare

Daca lucrezi in HR, cu siguranta te-ai regasit in situatiile de mai sus. Ti-ai pus intrebari mici, cu impact mare, cum ar fi:

,,Cum sa incep discursul astfel incat sa captez atentia?”

,,Cum sa inchei un discurs de vanzare a unui proiect?”

,,Cum ar trebui sa imi structurez discursul pentru a prezenta cat mai clar ideea principala?”

Pentru toate aceste intrebari si pentru multe altele lansam #UrgenteInPublicSpeakingnumarul de telefon care iti ofera tips & tricks valabile pentru orice prezentare.

De ce Urgente In Public Speaking?

 

Nu exista notiunea de ,,cel mai perfect speaker”. Nici in lumea gramaticii, nici in lumea public speaking-ului. 

Ca specialist in Resurse Umane, muta focusul de pe a-ti face griji ca nu vei fi un speaker ,,perfect” catre pregatirea prezentarii si gasirea modalitatilor pentru a avea:

 

 • idei pentru a incepe in forta
 • moduri creative de a implica audienta
 • incheieri memorabile

 

Indiferent ce ai nevoie, suntem aici. Te asteptam cu orice fel de intrebari si dileme – echipa SPEAKINGS iti va raspunde.

 

Stim ca orice specialist HR apreciaza proactivitatea si creativitatea, asa ca in fiecare miercuri, SPEAKINGS vine cu ,,pastila de public speaking”. Adica tips & tricks cu si despre prezentari de impact, adaptate lumii Resurselor Umane.

Cum ne-a venit ideea? Voi ne-ati inspirat – dupa multe mesaje si intrebari pe care Andrei Dunuta, creatorul SPEAKINGS, le primeste zilnic, ne-am gandit:  cum ar fi sa existe o „linie fierbinte” pentru urgentele din public speaking pe care le avem fiecare dintre noi din cand in cand?

Cum functioneaza?

 1. Memoreaza in agenda numarul 0722917399 cu numele SPEAKINGS
 2. Trimite mesaj ,,YES HR” pentru a te abona la newsletter-ul nostru
 3. Trimite-ne intrebarea ta pe whatsapp la orice ora din zi si din noapte – stim ca urgentele nu tin cont de ceas J
 4. Noi revenim cu raspunsul la urgenta ta de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 12:00 am.
 1. Vei primi ,,pastila de public speaking” în fiecare miercuri cu cele mai utile insight-uri cu și despre public speaking, dar adaptate la industria Resurselor Umane
 2. dacă nu îți mai dorești să primești newsletter-ul din partea SPEAKINGS trimite-ne mesaj cu STOP HR

Top situatii in care #UrgenteinPublicSpeaking te poate ajuta, pe tine, ca om de HR:

 • Ai de tinut o prezentare in fata echipei de management si vrei sa transmiti mesajul cheie inca din prima propozitie
 • Esti intr-un proces de recrutare si vrei sa-ti structurezi discursul astfel incat potentialii candidati sa inteleaga beneficiile jobului pe care il oferi
 • Ai fost invitat ca speaker la o conferinta si ai nevoie de idei pentru a incepe sau a incheia discursul intr-un mod puternic

Asadar, salveaza numarul in agenda si apeleaza la SPEAKINGS pentru momentele tale importante de vorbit in public!

Iar daca vrei sa practici live urmatorul tau discurs si sa primesti feedback personalizat, te invitam sa vii la evenimentele bilunare din cadrul SPEAKINGS HR Community. Urmatorul eveniment, “HR, Train It! #8”,  va avea loc pe 11 februarie de la ora 18 la sediul Harman.

Evenimentul este dedicat strict specialistilor din departamente de Resurse Umane. Inscrierea se face prin completarea formularului, iar accesul la eveniment se face pe baza confirmarii din partea echipei SPEAKINGS. Link AICI!

Iata specialistii in industrie care vor lua cuvantul in cadrul celor 4 categorii de continut:

1. Shh, vorbește HR-ul-Mihai Cană-Trainer, KRUK

Aduce în discuție dezvoltarea povestea unui proiect de creștere a engagement-ului pentru talentele din companie.

2.  SPEAKINGS HR Alumni Moment-Ionuț Păun-Recruitment & Employer Branding Manager, City Grill Group

Invitații din cadrul secțiunii SPEAKINGS HR Alumni Moment retrăiesc experiența SPEAKINGS de pe scenă prin fiecare poveste și prezentare dată mai departe către HR-ii din sală.

3. HR Case Studies-Alina Butnaru- Learning & Development Manager, Deutsche Bank

HR Case Studies aduce în centrul discuției proiecte de employer branding & learning realizate pentru companiile ce au ales SPEAKINGS ca partener al HR-ului.

4. 10 întrebări în 10 minute-Luiza Banyai, Gentle HR follower

În secțiunea recurentă din cadrul Train It-by SPEAKINGS HR Community ,,10 întrebări în 10 minute” ne punem Întrebări, iar HR-ii găsesc răspunsuri.

Pentru că ne-am propus ca de fiecare dată să aducem un strop de autenticitate, invităm pentru a doua oară studenți în sală pentru sesiunea din agenda,  ,,HR, Pitch It”. Poti să îți pitch-uiești job-ul din companie, având target-ul chiar în sală!

Urmareste pasii din articol pentru a te abona la newsletter-ul #UrgenteInPublicSpeaking! Noi iti vom trimite pastila de public speaking in fiecare miercuri, iar tu ne poti pune intrebari despre urmatoarea ta prezentare in fiecare zi. Noi iti vom raspunde in intervalul mentionat.

By |2020-02-06T17:29:17+02:00februarie 6th, 2020|Uncategorized|Comentariile sunt închise pentru Urgente In Public Speaking are orice om de HR!

About the Author:

Go to Top