fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

Dam startul la SPEAKINGS Corporate Cup 2

Public speaking-ul nu mai este de mult timp (doar) un soft skill nice to have, ci a devenit un HARD(CORE) skill pentru orice companie si pentru orice angajat al acesteia.

In fotbal si in public speaking, antrenamentul sta la baza oricarei reusite. Acestea fiind spuse, direct din terenul SPEAKINGS, dam pasa companiilor din Romania pentru un meci al discursurilor in care ambele echipe au de castigat.

SPEAKINGS Corporate Cup va avea loc in data de 21 IUNIE 2019. Este deja la a doua editie si incepem antrenamentul cu cateva lovituri libere transpuse in cateva informatii despre prima editie.

Dar mai intai, ce este Corporate Cup? Corporate Cup este PRIMUL concurs de public speaking pentru companii din Romania.

Prima editie SPEAKINGS Corporate Cup a avut marele meci in data de 23 noiembrie 2018. Au intrat in teren 24 de companii, 24 de speakeri, 6 grupe, totul intr-un singur show!

 

TEMA PRIMEI EDITII

Succesul in business nu vine niciodata pur si simplu. Vine la pachet cu multa munca, ore in sir de antrenamente, cartonase rosii si poate, uneori, dorinta de a sta pe banca de rezerve. Dar nu asa ajungi in top, corect?

Trebuie sa dai totul, sa pierzi mai putin decat castigi si sa nu uiti unde vrei sa ajungi. Astfel, am ajuns la intreabarea si, totodata tema primei editii Corporate Cup: CE PIERZI ATUNCI CAND CASTIGI?

 

CORPORATE CUP 2

Cea de-a doua editie SPEAKINGS Corporate Cup are loc in data de 21 IUNIE. Speakerii vor dribla printre cuvinte pentru a obtine cele mai multe aplauze si voturi din partea publicului, iar, in final, trofeul Corporate Cup.

Speakerii joaca timp de 2 reprize:

  1. repriza discursurilor pregatite in cadrul antrenamentelor de public speaking, impreuna cu Andrei Dunuta, trainer de public speaking de peste 6 ani.
  2. repriza discursurilor ce au la baza conceptul editiei: FAIRPLAY, atat in meciul discursurilor, dar, mai ales, in business.

Pentru un show in care experienta de speaker, dar si de companie participanta si public speaking-ul sunt in prim plan, inscrierea se face prin formular – AICI

Speakings Corporate Cup
By |2019-09-19T15:25:22+03:00mai 31st, 2019|Evenimente, Proiecte Corporate|Comentariile sunt închise pentru Dam startul la SPEAKINGS Corporate Cup 2

About the Author:

Go to Top