fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

Interviu Sorin Sighinas – Castigator SPEAKINGS Corporate Cup

,,Hai sa facem primul salt cu parasuta!’’

Cu aceste cuvinte incepe primul discurs al lui Sorin Sighinas, speaker la prima editie Corporate Cup.

Incepand cu detaliile pline de adrenalina ale saltului si sfarsind cu mesajul din spatele discursului, Sorin Sighinas a reusit sa capteze atentia tuturor participantilor, dar si a marelui trofeu, fiind castigatorul editiei.

Dincolo de discurs, echipa SPEAKINGS a dorit sa afle mai multe despre experienta de speaker la Corporate Cup, chiar de la sursa.

SPEAKINGS: Cine esti?

SORIN: Stiu ca un lucru care ma defineste este faptul ca imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii. De aici se trage si pasiunea mea pentru public speaking si pentru felul de a sti cat mai bine sa comunici cu ei. Sunt foarte atras de a merge pe drumuri care nu au mai fost calcate de catre alte persoane inaintea mea si, indiferent cat de greu sau imposibil ar fi, stiu ca impreuna putem crea drumuri noi catre destinatii nedescoperite, chiar aici, chiar acum cu oamenii din jurul nostru.

SPEAKINGS: Ce a insemnat experienta SPEAKINGS pentru tine? 

SORIN: Adrenalina, emotie, dezvoltare personala, networking, teamwork. Astea sunt doar cateva dintre atributele pe care le asociez cu aceasta experienta, care este pur si simplu puternica. Public speaking-ul este, pentru mine, ca o pereche de pantofi de dans irlandez. Ma ajuta sa creez ritmuri care pot ajunge la inimile oamenilor.

SPEAKINGS: Tema primei editii Corporate Cup a fost ,, Ce pierzi atunci cand castigi’’’. Tu la ce ai renuntat pentru a castiga?

SORIN: La o versiune mai veche de a mea, deoarece, pentru a castiga, este nevoie sa fii deschis sa inveti, sa exersezi si sa fii vulnerabil in sensul de a fi ceea ce esti.

De ce sa investesc energie in a prezenta o imagine diferita fata de ceea ce sunt? In final, pentru a transmite cu succes un mesaj oamenilor, trebuie sa fii autentic, adica sa fii tu asa cum esti.

SPEAKINGS: Ce ai recomanda concurentilor SPEAKINGS Corporate Cup 2?

SORIN: Daca mergi cu inima deschisa si te bucuri de fiecare moment in parte, de la antrenament pana la momentul in care esti pe scena, atunci este castigata competitia cu tine, iar acesta este cel mai valoros castig.

SPEAKINGS: Un mesaj pentru echipa Speakings.

SORIN: DO YOU FEEL THE ENERGY?

Indiferent cat de simpla sau grea este o zi, cel mai important este sa o incepi cum trebuie pentru ca energia de a crea o experienta memorabila este chiar in interiorul tau.

Felicitari, SPEAKINGS pentru impactul pe care il aveti in randul multor oameni.
Toata lumea cu mine:  #Wooohooooooooo!

By |2019-09-03T14:54:54+03:00iunie 14th, 2019|Public Speaking|Comentariile sunt închise pentru Interviu Sorin Sighinas – Castigator SPEAKINGS Corporate Cup

About the Author:

Go to Top