fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

SPEAKINGS Advanced Storytelling Bootcamp

Vara asta, storytelling-ul vine in valuri, iar in perioada 21-25 August, SPEAKINGS Advanced Storytelling Bootcamp aduce in prim-plan un amplu program de invatare neconventionala combinata cu distractie si experiente de neuitat.

Invatare, distractie si oameni neconventionali. Ce sunt acestea?

Ingredientele unei super experiente.

Ce castigi?

4 zile de invatare si antrenamente

4 nopti de distractie, socializare si surprize neconventionale

25 de locuri disponibile

1 locatie la doar 2 pasi de plaja

SPEAKINGS Advanced Storytelling Bootcamp aduce public speaking-ul la mare.  Este ocazia perfecta de a imbina un concediu placut cu activitati ce vor creste sansele ca dezvoltarea ta sa atinga cote maxime. Cea mai neconventionala experienta din aceasta vara iti bate la usa.

Ne-am entuziasmat foarte tare si nu ne-am prezentat. Noi suntem echipa SPEAKINGS si ne place sa dezvoltam vorbitul in public din Romania si Romania prin vorbitul in public. Suntem creativi, spontani si o companie placuta.

Daca te-am convins, inscrie-te AICI sau da-ne un mail la discurs@speakings.ro, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti da mai multe detalii.

Vara aceasta vorbim in public. Hai si tu!

By |2019-09-14T14:01:00+03:00iulie 17th, 2019|Proiecte Corporate|Comentariile sunt închise pentru SPEAKINGS Advanced Storytelling Bootcamp

About the Author:

Go to Top