fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

6 motive sa urci pe scena la SPEAKINGS HR – Employer Branding Edition

Specialisti HR de top din Romania urca pe scena SPEAKINGS HR 5th Edition. Prin public speaking si discursuri cu si despre resurse umane, mai exact, despre employer branding, pe 3 octombrie, show-ul va prinde viata.

Employer branding este tema-vedeta a celei de-a 5-a editii. Avand in vedere ca modul in care lucram si competentele de care avem nevoie sunt intr-o continua transformare, modul in care atragem talente ramane una din cele mai mari provocari. Tema va fi dezbatuta de catre speakerii din line-up si de catre invitatii speciali din cadrul panelului de discutie.

Discursurile fiecarui speaker sunt antrenate in cadrul comunitatii SPEAKINGS HR si in cadrul celor 4 antrenamente de dinainte de show.

Lucrezi in HR? Iata 6 motive pentru a participa ca speaker la editia despre employer branding din toamna aceasta:
1.Prin public speaking, ai ocazia sa-ti expui perspectiva si ideile despre HR intr-o comunitate de lideri in domeniu. Alaturi de tine pe scena si in sala vor fi oameni cu aceleasi preocupari, cu intrebari si provocari similare, asa ca este o sansa unica sa-ti comunici viziunea, sa ii pui pe ganduri si sa ii inspiri pe cei din audienta.

2.Iti doresti de mult timp sa te dezvolti ca public speaker si nu stii de unde sa incepi? In pregatirea pentru concurs vei avea parte de 4 antrenamente pentru a pregati un discurs memorabil. Andrei Dunuta, creatorul SPEAKINGS, te va introduce in tainele unui speech in care sa te regasesti si pentru care sa primesti aplauze la final, de la cum construiesti structura, cum incepi si cum termini in forta si… ce faci cu emotiile J.

3.Pentru ca public speaking-ul este un super instrument pentru a descoperi lideri noi in organizatia ta. Iar tu esti unul dintre ei si iti poti reprezenta compania intr-o competitie la care participa jucatori de top din cele mai importante industrii din Romania, de la banking si tehnologie la farma, beauty sau auto. Public speaking-ul este un excelent instrument de personal branding, asa ca…start!

4.In rolul tau de HR, tu esti cel care ii sustine constant pe ceilalti. Cum ar fi sa primesti tu sustinere de data asta? Alaturi de tine in sala vei avea galerie – colegii tai te vor sprijini pe tot parcursul competitiei, iar atmosfera devine incendiara! Se creeaza amintiri pline de bucurie si entuziasm, care sunt conectate cu compania voastra, iar voi va sudati mai bine ca echipa.

5.Este o super oportunitate de employer branding. Ai ocazia sa transmiti un mesaj cheie despre organizatia in care activezi catre un public educat si interesat de dezvoltare, sa arati noi fatete ale companiei tale catre oameni talentati si activi, sa vorbesti despre viziunea si valorile companiei tale.

6.Pentru ca public speaking-ul este unul dintre skill-urilor cheie care merita dezvoltate la angajatii tai in 2019. Conform unui studiu Linkedin, abilitatea de persuasiune si influentare se situeaza pe locul al doilea in topul celor mai cautate abilitati ale viitorului.

Te-ai hotarat sa adaugi si tu public speaking-ul pe agenda ta de invatare si sa iti reprezinti compania la editia despre employer branding a SPEAKINGS HR? Da-ne un semn!

Iata cum li s-a parut experienta SPEAKINGS HR celor ce au spus deja DA provocarii public speaking-ului:

Marius Ciurariu – HR Director-Provident – castigator SPEAKINGS HR #4: Experienta de azi a fost una fabuloasa!

Alexia Gusa – Talent and Development Consultant-Stefanini (participant SPEAKINGS #HR 4):

,,Experienta SPEAKINGS este despre invatare, despre progres si despre depasire de limite.’’

Alexandru Molnar –HR Manager-Medicover (castigator SPEAKINGS HR #3)

A fost o experienta foarte incitanta, cu multe povesti frumoase, o incursiune interioara. 

Te-ai hotarat sa adaugi si tu public speaking-ul pe agenda ta de invatare si sa iti reprezinti compania la editia despre employer branding a SPEAKINGS HR? Da-ne un semn, AICI!

By |2019-09-27T12:39:30+03:00septembrie 25th, 2019|Uncategorized|Comentariile sunt închise pentru 6 motive sa urci pe scena la SPEAKINGS HR – Employer Branding Edition

About the Author:

Go to Top