fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

6 motive sa intri in SPEAKINGS HR Community

Lucrezi in HR? Hai in SPEAKINGS HR Community si dezvolta-ti abilitatile de public speaking!

SPEAKINGS HR Community este o comunitate de invatare, dedicata abilitatilor esentiale ale actualilor si viitorilor lideri de HR. Dezvoltam HR-ul prin public speaking prin antrenamente si workshopuri dedicate acestei industrii, descoperim cele mai bune discursuri si le punem in set-up de show la SPEAKINGS HR Edition, primul si singurul show de public speaking dedicat oamenilor de HR.

Iata 6 motive sa te inscrii in SPEAKINGS HR Community si sa iti dezvolti abilitatile de public speaking:

1) Public speaking-ul este un instrument excelent prin care devii un lider in organizatia ta si in industria in care activezi

Nu e suficient sa ai idei bune – conteaza la fel de mult sa stii sa le prezinti intr-un mod care rezoneaza cu audienta ta, iar asta te poate ajuta sa iesi din multime si sa iti construiesti un brand personal puternic atat in compania ta, cat si in industrie. Gandeste-te la liderii pe care ii admiri – vei descoperi ca sunt, in general, buni comunicatori, care stiu sa spuna povesti memorabile.

 

2) Vei avea parte de antrenament de public speaking adaptat nevoilor tale ca sa iti duci skill-urile de public speaking la nivelul urmator

Orice abilitate se exerseaza mai bine in contexte fara miza – nu lasa ca un discurs important, care iti poate influenta cariera, sa fie primul tau speech – pregateste-te de acum pentru acel moment! In SPEAKINGS HR Community vei parcurge o calatorie de invatare, prin cele 3 etape:

1.Train It! – antrenamente lunare de public speaking

2.Speak It! – primul moment de expunere in comunitate, intr-un eveniment cu discursuri exersate anterior la Train It!

3.Stage It! – momentul in care urci pe scena SPEAKINGS HR Edition si reprezinti compania la care lucrezi, in fata unei audiente de 200 de persoane

Vei primi feedback personalizat si idei de imbunatatire pe care le poti aplica imediat de la Andrei Dunuta, creatorul SPEAKINGS si Public Speaking Trainer.

 

3) Faci networking cu alti profesionisti din HR Management

In SPEAKINGS HR Community ai ocazia de a cunoaste alti oameni din industrie si de a lega conexiuni cu valoare profesionala si personala. Poti discuta despre provocarile de la job cu oameni care le inteleg si le impartasesc si petreci timp de calitate cu oameni ca tine, cu interese similare.

4) Pentru ca public speaking-ul este unul dintre skill-urile cheie care merita dezvoltate in 2019.

Conform unui studiu Linkedin, persuasiunea se situeaza pe locul al doilea in topul celor mai cautate abilitati ale viitorului. Pregateste-te pentru anii urmatori, dezvoltandu-ti o abilitate care va fi din ce in ce mai ceruta.

5) Ai ocazia de a fi parte din core team-ul SPEAKINGS HR Community

Odata cu implicarea in comunitate, vei avea ocazia de a veni cu idei de dezvoltare, vei putea mobiliza alti colegi pentru a realiza proiecte pentru industria de HR si vei fi parte dintr-o campanie curajoasa de brand awareness despre HR si oameni de HR pe care o pregatim.

6) Vei descoperi o comunitate calda si unita, care ofera feedback cu generozitate si atentie

A vorbi in public este o dovada de vulnerabilitate, mai ales atunci cand impartasim despre lucrurile importante pentru noi. Mai ales cand suntem la inceput si invatam, avem nevoie de feedback constructiv, oferit cu bunatate. Chiar asta se intampla in SPEAKINGS HR Community – ai spatiul in care sa evoluezi, pentru ca toata lumea te sustine si iti ofera sugestii cu eleganta si empatie. Doar vino la un eveniment al nostru si vei intelege la ce ne referim.

Vrei sa fii parte din SPEAKINGS HR Community? Inscrie-te AICI si hai la urmatorul eveniment!

By |2019-10-08T12:32:38+03:00octombrie 7th, 2019|Uncategorized|Comentariile sunt închise pentru 6 motive sa intri in SPEAKINGS HR Community

About the Author:

Go to Top