fbpx
Asset 3 Asset 2 Asset 1 Asset 4

SPEAKINGS Sales Edition #2: 4 motive sa participi

SPEAKINGS Sales Edition #2, singura competitie de public speaking dedicata oamenilor de vanzari va avea loc la Bucuresti pentru a doua oara. Pe 5 noiembrie, va aduce pe scena oameni de vanzari, reprezentanti ai unor companii de top din Romania, pentru a transmite idei memorabile, in timp ce se dezvolta ca vorbitori pe o scena cu un public de peste 250 de persoane.

Tema acestei editii SPEAKINGS Sales Edition este #PersonalBranding. In vanzari, acesta este mai important ca in orice alt loc si face diferenta, fie ca vorbim despre modul in care vorbim, gesticulam, construim relatii sau aparem intr-o intalnire.Pentru un om de vanzari, public speaking-ul este o abilitate fundamentala – inainte de a vinde un produs sau serviciu, trebuie sa te vinzi in primul rand pe tine. Asa ca vino sa vezi cum se ,,vand’’ pe scena oameni de vanzari de top din Romania!

Iata 4 motive sa nu lipsesti de la SPEAKINGS Sales Edition #2 toamna aceasta:

1.  Know-how despre vanzari

Vei asista la speech-urile unor oameni de vanzari de succes legate de modul in care reusesc sa obtina rezultate relevante in business-ul in care activeaza si cum isi folosesc brand-ul personal pentru a ramane in top. Cei 12 speakeri sunt reprezentanti ai unor industrii precum FMCG, Cosmetics, IT sau HR.

In plus, intre cele doua runde de speech-uri, vei asista la un panel de discutii cu specialisti in vanzari din Romania, care vor discuta despre provocarile actuale din sales, pe tema #PersonalBranding.

2. Networking

Vei avea ocazia sa interactionezi cu oameni de vanzari de succes din Romania, reprezentanti ai unor companii cu o forta de vanzari importanta. Publicul va fi format in exclusivitate de oameni de vanzari si de oameni din mediul corporate care isi vor sustine colegii care vor vorbi pe scena.

3. Know-how despre public speaking memorabil

Toate cele 12 discursuri vor fi antrenate de Andrei Dunuta, creatorul SPEAKINGS si Public Speaking Trainer. Fiecare speaker va lua parte la 4 antrenamente pentru a-si rafina discursul, asadar, ce vei vedea pe scena va fi o demonstratie de discursuri captivante, din care poti invata pentru aparitiile tale viitoare in contexte cu si despre sales. Public speaking-ul este unul dintre skill-urile cheie care merita dezvoltate in 2019. Conform unui studiu Linkedin Learning Report 2018, abilitatea de persuasiune si influentare se situeaza pe locul al doilea in topul celor mai cautate abilitati ale viitorului.

4. Atmosfera din sala

Vine la pachet odata cu sustinerea reprezentantilor pe scena SPEAKINGS. Nici nu-ti imaginezi ce nebunie e in timpul speech-urilor! Colegii vin si fac galerie pentru cei de pe scena, aduc bannere de sustinere cu mesaje incurajatoare, scandeaza numele lui, iar sentimentul de echipa este sentimentul principal.

Vrei sa iei parte la SPEAKINGS Sales Edition #2? Inscrie-te AICI.

By |2019-10-22T11:34:37+03:00octombrie 21st, 2019|Uncategorized|Comentariile sunt închise pentru SPEAKINGS Sales Edition #2: 4 motive sa participi

About the Author:

Go to Top